Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Valkenburg
Valkenburg
Valkenburg

Valkenburg

Valkenburg beschikt over veel attracties en bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld kastelen, musea, grotten, kabel- en rodelbaan, themapark Sprookjesbos en een kasteelruïne. Gezellige winkels, restaurants, (verwarmde) terrasjes, de rivier de Geul en historische gebouwen typeren het straatbeeld van Valkenburg.

De Valkenier
Een hele dag plezier... nergens zo voordelig als bij de Valkenier. Een kleine greep uit de vele attracties: De rondrittrein, de Cobra, de Bigweels, het Reuzenrad, cinema 2000, het lachspiegelpaleis, de waterfietsen, een heuse Mississippiboot en een Spookhuis.

De Wilhelminatoren
De Wilhelminatoren is de unieke blikvanger in Valkenburg. U kunt de 31 meter hoge toren beklimmen voor een ongekend uitzicht over het Geuldal. Bij goed weer kunt U kijken tot in België en Duitsland.

Thermae 2000 en Thermaetel
Thermae 2OOO en Thermaetel een rustgevende gedachte. Puur ontspannen, weg van de dagelijkse drukte en heerlijk tot rust komen in een unieke ambiance. Boven op de Cauberg ervaart u de krachtige werking van warm mineraalrijk water uit eigen bronnen. Proef de ontspanning en geniet van even helemaal niets.
Haal kortings bonnen bij de receptie.