Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Omgeving
Wandelen
Sint Servaaskerk

Op ontdekking in Zuid-Limburg...

Op korte afstand van Berg en Terblijt liggen veel interessante en boeiende steden. Het historische Maastricht, de oudste stad van Nederland, met z'n talrijke terrasjes. U kunt hier gezellig winkelen of een stadswandeling maken langs de stadswallen van Maastricht. Ook een boottocht over de Maas naar Luik. Is zeker aan te raden. De St. Pietersberg biedt ook leuke dingen, zoals een bezichtiging van de grotten of een rondgang door een wijngaard.

Aken is een zeer mooie stad op 30 km afstand, beslist de moeite waard om een dagje te vertoeven. Het dynamische Luik, Tongeren met zijn grote antiekmarkt.

Valkenburg met z'n vele attracties, talrijke bezienswaardigheden en z'n gezellige sfeer. Heerlijk relaxen in het nabij gelegen kuuroord Thermae 2000. Tot slot nog een beetje spanning in het casino... of een ritje met de historische Stoomtrein.

Onze camping

Fiets- en wandeltochten

Download de wandelapp

We hebben in de omgeving veel wandelmogelijkheden, ook zijn er leuke fietsroutes. Daar zijn handige kaarten voor deze zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Download de gratis Wandel-App voor op uw mobiele telefoon. Deze app heet 'Wandelgids Limburg' en is te downloaden in de App Store of Google Play.
Scan de QR-Code en download gelijk de Wandel-App.

Sanitair

Alle 4 de gebouwen zijn vernieuwd en van alle gemakken voorzien. Ook ruime douches met natuurlijk gratis warm water,

Zwembad

Ons zwembad is overdekt en verwarmd 29 °C en elke dag geopend! 20 x 9 meter, ideaal om elke dag baantjes te trekken. Dit zwembad kunnen we met goed weer omtoveren tot een buitenbad.

Supermarkt

Deze is dagelijks geopend dus elke morgen heerlijke warme broodjes verkrijgbaar.

Wifi

Op onze hele camping is draadloos internet mogelijk, 15 minuten per dag gratis (€ 3,00 per dag, € 15,00 per week of € 25,00 per 2 weken).

ACSI-camping card

Extra korting ontvangt u met de ACSI-card in het laagseizoen!

Sportveld

Op het sportveld bevindt zich een jeu de boulesbaan, waar u gezellig contacten kunt leggen. Dus echt gezellig!

Kantine

Onze bar is in de vakantieperiodes geopend, daar kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie, een pilsje of een heerlijk Belgisch biertje.