Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Treintje
Zwembad
Glijbaan

Binnen- en buitenzwembad

Ons royaal verwarmd binnen-buitenbad 29 °C met een apart peuterbad is een unieke voorziening en biedt dus ook bij minder goed weer veel ontspanning, dus alle dagen genieten van het water.

En bij goed weer kunnen we het bad omtoveren tot een gezellig buitenbad. Ook zijn er wel eens waterspelletjes of aqua-joggen dit is leuk voor jong en oud. Spetteren en spelen in het water, de kids krijgen er niet genoeg van, terwijl u geniet op de ligweide.

Sportieve recreatie

Op camping Oriëntal is veel aandacht voor sportieve recreatie. Er is een jeu de boulesbaan en een megagroot sportveld waar ze volop ruimte hebben voor allerlei activiteiten zoals volleybal, vliegeren, beachvolleybal, basketbal, voetbal en.... Er valt altijd wat te beleven.

Heeft u zin om te paardrijden, vissen, zwemmen, fietsen, mountainbiken of kajakvaren? Dan is Camping Oriëntal de ideale voor u de plek om te verblijven. Deze activiteiten zijn mogelijk binnen een straal van 15 km.

Tevens heeft u als campinggast de unieke mogelijkheid om de mergelgrotten te bezoeken en om mergel te bewerken.

Recreatieteam

Het recreatie team is aanwezig van 22 april - 30 april, 24 mei - 28 mei en van 8 juli - 26 augustus.

Deze vermaken jong en oud de gehele dag met bijv. knutselen, waterspelletjes, kinderdisco, theater, levend stratego, kinderbingo, etc. Dus voor iedereen is er op onze camping wat te beleven!