Events

Camping Oriental ligt zeer gunstig voor een bezoek aan evenementen in Zuid-Limburg. Dicht bij de A2 en belangrijke uitvalswegen. Op slechts 5 km van Maastricht en 5 km van Valkenburg aan de Geul. Iedere 30 minuten vertrekt er vanaf de bushalte voor de camping een bus naar Maastricht of Valkenburg aan de Geul. Of neem de fiets. Via goede fietswegen staat u in mum van tijd in hartje Maastricht of Valkenburg!

Weten wat er momenteel te doen is? Bekijk hier de actuele evenementen in Zuid-Limburg.

Zuid-Limburg kent diverse evenementen die een bezoek waard zijn:

Amstel Gold Race

Op 18 en 19 april 2020 vindt het belangrijkste profwielerevenement van Nederland plaats: de Amstel Gold Race. De route komt maar liefst 3 keer langs de camping. Reserveer daarom vanaf 1 juli snel uw favoriete kampeerplaats of huur een stacaravan of chalet! Op een unieke locatie met de finish naast de deur.

Momenteel zijn nog enkele stacaravans voor deze periode beschikbaar!

Alleen parkeren of douchen? Informeer naar de mogelijkheden via +31 (0)43 604 00 75.

Bokkemarkt

Aan het begin van de herfst, vindt in Valkenburg aan de Geul de Bokkemèrt (Bokkemarkt) plaats. Met ruim 350 kramen, een van de grootste en meest sfeervolle jaarmarkten van Limburg. Vanaf de Camping makkelijk te bereiken met de bus of fiets!

Preuvenemint

’t Preuvenemint is het grootste eetfestijn van Nederland op het Vrijthof in Maastricht. Ieder jaar in de laatste week van augustus ( 27 tm 30 augustus 2020). Culinair eten, drinken en flaneren over het Vrijthof. Ervaar de unieke sfeer! Vanaf Camping Oriental bent u zo met de bus, fiets of auto in Maastricht!