Bus

Public travel

Public travel

Direct voor onze camping vind u een bushalte. Aan de zijde van de camping vertrekt de bus richting Valkenburg en aan de Overzijde naar Maastricht. Om de 30 minuten vertrekt lijn 4 naar uw gewenste bestemming. Bekijk de onderstaande afbeeldingen voor de exacte bustijden en haltes, speciaal voor u hebben we de belangrijke haltes op een rij gezet.

  • Bushalte Camping: Rijksweg/grote straat (Berg & Terblijt)
  • Bushalte Maastricht centrum: Wilhelminasingel
  • Bushalte Valkenburg Centrum: Wilhelminalaan
  • Bushalte NS station: Station Maastricht

Vanaf station Maastricht is het ook mogelijk om over te stappen op de bus richting Hasselt (B) of Aken (D)  klik hier voor alle reisinformatie.

Reizen met een OV-kaart is het voordeligst, heeft u geen OV-kaart neem dan een dagticket. Deze kost € 7,10 en is de gehele dag geldig bij de bussen van vervoerder Arriva in zuid-limburg (vraag informatie aan de chauffeur)   2 kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis reizen met 1 betalende volwassene, ook dit geld alleen voor vervoerder Arriva. Betalen in de bus kan uitsluitend met de pin of creditcard.

Wilt u reizen met de trein, klik hier voor alle informatie. Betalen kan met een OV-kaart of koop een ticket bij een van de automaten op de stations.

OV- kaart opladen? dat kan bij de NS stations en bij o.a. de Plus supermarkt in Berg & Terblijt gelegen aan de Valkenburgerstraat 25. Voor meer informatie kijk op OV-kaart.nl

Klik hier voor de vertrek en aankomsttijden van Lijn 4