Daarom Poort van Maastricht

√ Verwarmd binnen- en buitenzwembad

√ Goed onderhouden kampeerplaatsen en chalets

√ 5 km van Maastricht en Valkenburg (bushalte voor de camping) 

√ Centraal gelegen aan uitvalswegen 

√ Speeltuinen, sportveld en animatie 

√ Keurig sanitair, voorzien van kindersanitair en hondendouche

Reserveren

Boek nu voor 2022!

Alvast uw vakantie voor 2022 vastleggen?  U kunt daarvoor naar de website van EuroParcs; https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/limburg/poort-van-maastricht.

Daar vindt u ook informatie over onze nieuwste accommodaties en de glampingtenten. Ook deze zijn al te reserveren voor uw vakantie in 2022!

Bezoek onze nieuwe website en boek hier

Mocht u vragen hebben, kunt u ons ook altijd rechtstreeks bellen of via email uw vraag sturen. Wij staan u graag te woord.

Team Poort van Maastricht

Corona informatie

Lees hier de informatie

Onze camping is het gehele jaar geopend!

Mooie gezinscamping tussen Valkenburg & Maastricht

In het Limburgse heuvellandschap bij Valkenburg ligt onze mooie en overzichtelijk ingedeelde gezinscamping, voorheen Camping Oriental. Sinds 2021 Poort van Maastricht. Op de camping vind je veel sportieve voorzieningen en een verwarmd binnenbad dat met mooi weer omgetoverd kan worden tot buitenbad.

De kampeerplaatsen van Poort van Maastricht liggen op langgerekte kampeerstroken aan doorgaande paden. Je hebt de keuze uit zon- en schaduwrijke staanplaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra. Voor huurders zijn er diverse verhuur accommodaties beschikbaar. De wegen zijn verhard en het terrein is verlicht. De algemene voorzieningen zijn gecentreerd bij de ingang. Hier vind je het receptiegebouw, de campingwinkel, snackbar, wasserette, terras en de animatieruimte De Pretzolder. De toiletgebouwen zijn verspreid over de camping en zijn netjes en verzorgd. Er is zelfs een hondedouche en kindersanitair. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Hopelijk zien we elkaar op Poort van Maastricht