Update n.a.v. wateroverlast

Beste gasten,

Via deze weg willen wij u een update geven over ons park. Wij zijn gesitueerd op de Rasberg en ervaren niet het wateroverlast zoals de beelden op TV laten zien. Op dit moment zijn wij toegankelijk, ondanks de noodverordening die is afgeroepen. Wij mogen u van harte welkom heten.

Het is echter niet de bedoeling om naar het centrum van Valkenburg of Maastricht te gaan. Wij raden u aan om voor vertrek de berichten te checken omtrent wegafsluitingen.

We wensen alle getroffenen, waaronder collega campings, die overlast ervaren van het water, heel veel sterkte!

Bouwwerkzaamheden

Inmiddels is Camping Oriëntal recentelijk overgegaan in de handen van EuroParcs. Ondertussen zijn we begonnen om de toekomstplannen van Resort Poort van Maastricht vorm te geven. Er is een deel van het park bestemd voor luxe chalets waarvan er al een aantal op hun plaats zijn gezet. Kijkt u eens op https://www.europarcsverkoop.nl/onze-resorts/europarcs-resort-poort-van-maastricht als u nieuwsgierig bent geworden.

Gedurende de maand juni en half juli bouwen we aan dit toekomstplan. Wij zullen hier mee verdergaan vanaf 1 september. Wij zullen ons uiterste best doen om eventueel overlast door de werkzaamheden tot een minimum te beperken zodat u kunt blijven genieten van uw welverdiende vakantie.

Corona informatie

Lees hier de informatie

Onze camping is weer geopend vanaf 1 April t/m 31 Oktober 2021

Mooie gezinscamping tussen Valkenburg & Maastricht

In het Limburgse heuvellandschap bij Valkenburg ligt onze mooie en overzichtelijk ingedeelde gezinscamping, camping Oriëntal. Op de camping vind je veel sportieve voorzieningen en een verwarmd binnenbad dat met mooi weer omgetoverd kan worden tot buitenbad.

De kampeerplaatsen van Camping Oriëntal liggen op langgerekte kampeerstroken aan doorgaande paden. Je hebt de keuze uit zon- en schaduwrijke staanplaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra. Voor huurders zijn er diverse verhuur accommodaties beschikbaar. De wegen zijn verhard en het terrein is verlicht. De algemene voorzieningen zijn gecentreerd bij de ingang. Hier vind je het receptiegebouw, de campingwinkel, snackbar, wasserette, kantine en animatiegebouw. De toiletgebouwen zijn verspreid over de camping en zijn netjes en verzorgd. neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Hopelijk zien we elkaar op camping Oriental!

Daarom Camping Oriental:

√ Verwarmd binnen- en buitenzwembad
√ Goed onderhouden kampeerplaatsen, stacaravans of chalets
√ 5 km van Maastricht en Valkenburg (bushalte voor de camping)
√ Centraal gelegen aan uitvalswegen
√ Speeltuinen, sportveld en animatie

Reserveren