Bouwwerkzaamheden

Inmiddels is Camping Oriëntal recentelijk overgegaan in de handen van EuroParcs. Ondertussen zijn we begonnen om de toekomstplannen van Resort Poort van Maastricht vorm te geven. Er is een deel van het park bestemd voor luxe chalets waarvan er al een aantal op hun plaats zijn gezet. Kijkt u eens op https://www.europarcs.nl/vakantiepark/resort-poort-van-maastricht?resortids=400401 als u nieuwsgierig bent geworden.

Vanaf 20 september gaan wij starten met het bouwen aan dit toekomstplan. Wij zullen ons uiterste best doen om eventueel overlast door de werkzaamheden tot een minimum te beperken zodat u kunt blijven genieten van uw welverdiende vakantie.

Kamperen met kerst. Kom het proberen!

Vanaf dit seizoen is nu ook winterkamperen mogelijk. Met ingang van dit seizoen hebben wij ook camperplaatsen en comfortplaatsen beschikbaar voor winterkamperen. Wilt u een sprookjeskerst beleven in Valkenburg of Magisch Maastricht en uw eigen camper of caravan meenemen. Dat kan vanaf nu ook bij ons. Kijk op  onze website voor de beschikbare plaatsen of bel ons voor meer informatie. U bent van harte welkom!

Corona informatie

Lees hier de informatie

Onze camping is het gehele jaar geopend!

Mooie gezinscamping tussen Valkenburg & Maastricht

In het Limburgse heuvellandschap bij Valkenburg ligt onze mooie en overzichtelijk ingedeelde gezinscamping, camping Oriëntal. Op de camping vind je veel sportieve voorzieningen en een verwarmd binnenbad dat met mooi weer omgetoverd kan worden tot buitenbad.

De kampeerplaatsen van Camping Oriëntal liggen op langgerekte kampeerstroken aan doorgaande paden. Je hebt de keuze uit zon- en schaduwrijke staanplaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra. Voor huurders zijn er diverse verhuur accommodaties beschikbaar. De wegen zijn verhard en het terrein is verlicht. De algemene voorzieningen zijn gecentreerd bij de ingang. Hier vind je het receptiegebouw, de campingwinkel, snackbar, wasserette, kantine en animatiegebouw. De toiletgebouwen zijn verspreid over de camping en zijn netjes en verzorgd. neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Hopelijk zien we elkaar op camping Oriental!

Daarom Camping Oriental:

√ Verwarmd binnen- en buitenzwembad
√ Goed onderhouden kampeerplaatsen, stacaravans of chalets
√ 5 km van Maastricht en Valkenburg (bushalte voor de camping)
√ Centraal gelegen aan uitvalswegen
√ Speeltuinen, sportveld en animatie

Reserveren