Corona update 30 September 2020 

Lees hier de informatie

Onze camping is weer geopend vanaf 1 April t/m 31 Oktober 2021

Gelukkig het sanitair en het zwembad zijn weer open!

Lieve gasten, het seizoen 2020 is een seizoen wat we niet snel zullen vergeten. Eindelijk is er goed nieuws te melden, dit willen we graag met u delen.

Sinds 15 juni kunt u weer volledig gebruik maken van onze douches, toiletten en wastafels. Ook ons verwarmde binnen/buitenbad is weer geopend, zo kunnen jullie weer heerlijk genieten tijdens het zwemmen in het verwarmde zwembad.

Uiteraard hebben wij er alles aan gedaan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Al onze gebouwen zijn dan ook geheel ingericht volgens de normen van het RIVM. Zo kan iedereen op een gepaste afstand en met een veilig gevoel er lekker tussenuit. We zijn allemaal wel toe aan een lekker weekend of een leuke vakantie, niet waar?

Zoals u weet kunt u bij ons genieten van de frisse lucht in het heuvelland, een mooie fietstocht maken of een leuk tripje in de omgeving. Afstand houden is hier dus geen enkel probleem. Tot 1 juli is het zelfs nog mogelijk om gebruik te maken van de ACSI, ANWB-Keycard, ADAC kaarten.

Komende zomer zal ook ons animatie team weer zorgen voor leuke activiteiten, wellicht iets anders dan u gewend bent maar net zo leuk. We kunnen alvast melden dat Jet & Fret niet kunnen wachten om van start te gaan.

Wij hopen er met u een leuke zomer van te maken, klik hier voor alle corona instructies op onze camping.

namens directie en medewerkers van Camping Oriëntal

 

Daarom Camping Oriental:

√ Verwarmd binnen- en buitenzwembad
√ Goed onderhouden kampeerplaatsen, stacaravans of chalets
√ 5 km van Maastricht en Valkenburg (bushalte voor de camping)
√ Centraal gelegen aan uitvalswegen
√ Speeltuinen, sportveld en animatie

Reserveren