Camping Zuid-Limburg met zwembad

Bij vakantie hoort zwemmen! Bij Camping Oriental in Zuid Limburg met zwembad zit dat wel goed! Van de glijbaan zo het water in plonsen. Een paar baantjes trekken. In het aparte peuterbad kunnen de kleintjes naar hartenlust spelen met de diverse waterspeelelementen. Waterplezier voor jong en oud!

Overdekt zwembad maakt zwemmen altijd mogelijk

Bij Camping Oriental kun je zwemmen in alle weersomstandigheden. Bij mooi weer boven de 20° C maken we van het verwarmde binnenzwembad een gezellig buitenbad. Verwarmd tot 29 ° C, waardoor het buiten zwemmen aangenaam is. 

Zonnen op de ligweide

Kom tot rust in de ligweide bij het zwembad. Lekker luieren met een boek op de ligstoel, terwijl de kinderen spetteren en spelen in het water.

Waterspelletjes en aqua-joggen

Het animatieteam organiseert in het hoogseizoen regelmatig activiteiten in het water. Leuke waterspelletjes of actief bezig zijn in het water, zoals aqua-joggen. 

Openingstijden zwembad

Ons zwembad is momenteel geopend van 09:00 - 18:00 uur.

Waterplezier voor jong en oud

Het zwembad van Camping Oriental garandeert waterplezier onder alle weersomstandigheden! Bij goed weer wordt het dak opengeschoven en verandert het verwarmde binnenzwembad in een zonnig buitenzwembad. Ideaal voor het onvoorspelbare Hollandse zomerweer! Bij Camping Oriental in Zuid-Limburg kunt u gewoon altijd zwemmen!

Voor de allerkleinsten is er een verwarmd peuterbadje met glijbaantje en watersproeier. Hier kunnen de kleintjes veilig in het water spetteren en spelen. Ook de glijbaan in het grote zwembad zorgt voor urenlang zwemplezier! Maar ook baantjes trekken gaat moeiteloos in het ruime zwembad. Zo kunnen jong en oud genieten van watervreugde!