Evenementen Zuid-Limburg

Camping Oriental is gunstige gelegen voor een bezoek aan evenementen in Zuid-Limburg. Dicht bij de A2 en belangrijke uitvalswegen. En op slechts 5 km van Maastricht en 5 km van Valkenburg aan de Geul. Iedere 30 minuten vertrekt er vanaf de bushalte voor de camping een bus naar Maastricht of Valkenburg aan de Geul. Of neem de fiets. Via goede fietswegen staat u in mum van tijd in hartje Maastricht of Valkenburg!

Weten wat er momenteel te doen is? Bekijk hier de actuele evenementen in Zuid-Limburg.

Zuid-Limburg kent diverse evenementen die een bezoek waard zijn:

André Rieu Vrijthof concerten

Geniet van André Rieu's zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! In 2018 zijn de concerten op 4, 5, 6, 7, 8, 12, 13, 14, 15, 19, 20, 21 en 22 juli. Reis met de bus vanaf de camping naar het concert en weer terug via de special André Rieu Busservice. Bestel hier uw André Rieu Bustickets. De bus vertrekt om 17.45 uur voor de camping en direct na het concert wordt u teruggebracht. De kosten zijn € 12,50 per persoon (retourrit). U kunt tot 4 juli uw bustickets bestellen.
Meer informatie over de concerttijden, tickets en nieuws is te vinden op de website van André Rieu. Er zijn nog enkele kampeerplaatsen beschikbaar, maar op = op. Reserveer dus nu uw kampeerplaats.

Eroica 2017

Eroica komt weer naar Limburg! 
Valkenburg staat tussen 29 juni en 1 juli, drie dagen lang in het teken van wielerhistorie! Voor meer informatie en inschrijvingen, kijk dan hier.

Wilt u alvast een kampeerplaats reserveren kunt u natuurlijk met ons contact opnemen.

Reserveer een kampeerplaats

IRONMAN Maastricht

Op 5 augustus 2018 vindt weer de beroemde triatlon Ironman Maastricht plaats. Vanaf onze rustig gelegen camping met zwembad, bent u met de bus, fiets of auto in mum van tijd in Maastricht. Alle informatie over deze bijzondere triatlon is te vinden op de website van Ironman.

Preuvenemint

’t Preuvenemint is het grootste eetfestijn van Nederland op het Vrijthof in Maastricht. Ieder jaar in de laatste week van augustus (23 t/m 26 augustus). Culinair eten, drinken en flaneren over het Vrijthof. Ervaar de unieke sfeer! Vanaf Camping Oriental bent u zo met de bus, fiets of auto in Maastricht!

Pop on Top

2 en 3 juni 2018 vindt in het Kuurpark in Valkenburg het popfestival Pop on Top plaats. Makkelijk te bereiken vanaf Camping Oriental. Dit jaar met optredens van o.a. Di-rect, André Hazes, Kensington en Rowwen Hèze. Reserveer nu uw kampeerplaats of huur een stacaravan of chalet.

Bokkemarkt

Aan het begin van de herfst 14 oktober, vindt in Valkenburg aan de Geul de Bokkemèrt (Bokkemarkt) plaats. Met ruim 350 kramen, een van de grootste en meest sfeervolle jaarmarkten van Limburg. Vanaf de Camping makkelijk te bereiken met de bus of fiets!

Heuvelland fiets 4-daagse

Van 5 - 8 juni organiseert de stichting Heuvelland fiets 4 daagse voor de 13e keer een fiets tour door de prachtige natuur van Limburg.
Heeft u nog geen kampeerplaats bekijk dan ons Fiets4daagse arrangement en boek vandaag nog uw favoriete plaatsje op de camping.
De camping ligt op nog geen 3 km van de start en finish.

U kunt zich alvast inschrijven voor deel te nemen aan de fiets 4 daagse.
Voor inschrijvingen klik hier

Living Statues

Op zondag 10 juni organiseert Stichting Buitenevenementen Valkenburg aan de Geul voor de negende keer het Nederlands Kampioenschap Living Statues. Niet alleen professionals zullen hun nieuwe acts vertonen maar ook enkele, bijna professional, geven acte de présence.
De route is door bezoekers te lopen vanaf 13.00 tot 17.00 uur