Evenementen Zuid-Limburg

Camping Oriental ligt zeer gunstig voor een bezoek aan evenementen in Zuid-Limburg. Dicht bij de A2 en belangrijke uitvalswegen. Op slechts 5 km van Maastricht en 5 km van Valkenburg aan de Geul. Iedere 30 minuten vertrekt er vanaf de bushalte voor de camping een bus naar Maastricht of Valkenburg aan de Geul. Of neem de fiets. Via goede fietswegen staat u in mum van tijd in hartje Maastricht of Valkenburg!

Weten wat er momenteel te doen is? Bekijk hier de actuele evenementen in Zuid-Limburg.

Zuid-Limburg kent diverse evenementen die een bezoek waard zijn:

IRONMAN Maastricht

Op 5 augustus 2018 vindt weer de beroemde triatlon Ironman Maastricht plaats. Vanaf onze rustig gelegen camping met zwembad, bent u met de bus, fiets of auto in mum van tijd in Maastricht. Alle informatie over deze bijzondere triatlon is te vinden op de website van Ironman.

Preuvenemint

’t Preuvenemint is het grootste eetfestijn van Nederland op het Vrijthof in Maastricht. Ieder jaar in de laatste week van augustus (23 t/m 26 augustus). Culinair eten, drinken en flaneren over het Vrijthof. Ervaar de unieke sfeer! Vanaf Camping Oriental bent u zo met de bus, fiets of auto in Maastricht!

Bokkemarkt

Aan het begin van de herfst 14 oktober, vindt in Valkenburg aan de Geul de Bokkemèrt (Bokkemarkt) plaats. Met ruim 350 kramen, een van de grootste en meest sfeervolle jaarmarkten van Limburg. Vanaf de Camping makkelijk te bereiken met de bus of fiets!

Amstel Gold Race

Op 20 en 21 april 2019 vindt het belangrijkste profwielerevenement van Nederland plaats: de Amstel Gold Race. De route komt maar liefst 3 keer langs de camping. Reserveer daarom vanaf 1 juli snel uw favoriete kampeerplaats of huur een stacaravan of chalet! Op een unieke locatie met de finish naast de deur.

Alleen parkeren of douchen? Informeer naar de mogelijkheden via +31 (0)43 604 00 75.