Fotoboek

Altijd wat te beleven op Camping Oriental

Alvast een beetje sfeer proeven van Camping Oriental? Bekijk hieronder de fotoboeken.

De camping

Even helemaal tot rust komen met het hele gezin? Ga op kampeervakantie naar Camping Oriëntal! Centraal gelegen in Zuid-Limburg, vlakbij Valkenburg en Maastricht. Met goed onderhouden, ruime plaatsen. Zowel in de zon als in de schaduw. De kampeerplekken zijn makkelijk bereikbaar via verharde wegen. ‘s Avonds is het terrein verlicht. De schone en verwarmde sanitaire gebouwen zijn nooit ver weg. Tijdens het kamperen zorgen het binnen- en buitenzwembad, sportveld en animatieteam voor ontspanning en vermaak bij elk weertype. Voor jong én oud.

Animatie

Gedurende de Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de hele maand juli en augustus, is er een professioneel animatieteam aanwezig. Deze vermaken jong en oud de gehele dag bijvoorbeeld met knutselen, waterspelletjes, kinderdisco, theater, levend stratego, kinderbingo en nog veel meer.

Voor u het weet zitten uw kinderen op één van de vele spannende speeltoestellen in onze royale speeltuinen. Vliegeren op het speelveld is een geliefde bezigheid, er is immers ruimte genoeg.

Accommodaties

Camping Oriental biedt verschillende mogelijkheden om te verblijven. Maak gebruik van onze ruime kampeerplekken met uw eigen caravan, tent of camper. Of kies voor een huuraccomodatie in de vorm van een chalet of stacarvan.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Mogelijkheden bekijken