Camping met hond Zuid-Limburg

Camping met hond Zuid-Limburg

Kamperen met uw hond in Zuid-Limburg? Uw viervoeter en u zijn van harte welkom! Bezit u meerdere honden? Op onze hondvriendelijke camping zijn maximaal 2 (aangelijnde) honden toegestaan per kampeerplek.
Op het campingterrein is een hondendouche aanwezig en vanuit de camping wandelt u met de hond zo de Limburgse heuvels in. Geniet ook zelf van de vele faciliteiten op de camping, zoals het verwarmde binnen- en buitenzwembad en het moderne sanitair. Vakantie vieren op de camping met uw hond was nog nooit zo ontspannen!

Prachtige omgeving voor een wandeling met honden

Camping Oriental ligt tussen Maastricht en Valkenburg aan de Geul, midden in het Limburgse heuvellandschap. Diverse wandelroutes starten vanaf de camping. Met rivier de Geul op zo’n 3 kilometer afstand van de camping, kan ook uw hond een verfrissende duik nemen! Vraag naar de wandeltips met honden bij de receptie of print hier uw favoriete wandelroute al uit.

1 Hond gratis met ACSI kaart in laagseizoen

Kampeert u regelmatig in het voor- en najaar? Met een ACSI kaart krijgt u korting op de kampeertarieven en verblijft één hond gratis op de camping. Bekijk hier onze kampeerplekken en speciaal verharde camperplaatsen. Geen eigen kampeermiddel? Huur een van onze speciale stacaravans waarin honden zijn toegestaan.

Campingfaciliteiten

√ Hondendouche
√ Wandel- en fietsroutes vanuit de camping
√ Verwarmd binnen- en buitenzwembad
√ Gratis wifi
√ Kinderanimatie
√ Campingwinkel
√ Snackbar
√ Supermarkt op loopafstand
√ Diverse restaurants op loopafstand
√ Directe busverbinding naar Maastricht en Valkenburg aan de Geul

Schoon en modern sanitair

Camping Oriental zijn drie verwarmde toilet- en douchegebouwen. Zo hoeft u nooit ver te lopen! In de gebouwen vindt u de volgende faciliteiten:

  • Hondendouche
  • Gratis warme gesloten douches (met of zonder wastafel)
  • Gesloten toiletten
  • Chemisch toilet
  • Afwasgelegenheid met gratis warm water
  • Wasserette
  • Achtergrondmuziek