Maastricht

Op zoek naar een camping in Maastricht? Op 7 km van Maastricht ligt Poort van Maastricht. Met de bus die voor de camping vertrekt, staat u binnen mum van tijd in hartje Maastricht. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en dichtbij diverse uitvalswegen. Zo bent u snel in Maastricht, maar kunt u toch de rust en het kampeergevoel van de camping beleven.

Kampeerplaatsen       Camperplaatsen      Huuraccommodatie

Camping bij Maastricht

Poort van Maastricht is een rustige gezinscamping in de buurt van Maastricht. Met een rechtstreekse busverbinding vanaf de camping naar Maastricht, bent u makkelijk en snel in hartje centrum. De bus vertrekt iedere 30 minuten vanaf de bushalte voor de camping. Ook met de auto of fiets is Maastricht makkelijk bereikbaar via de N590 (Rijksweg), waaraan Poort van Maastricht ligt. Bent u dus op zoek naar een rustige camping in Maastricht, kies dan voor Poort van Maastricht. Bekijk onze kampeermogelijkheden met speciale camperplaatsen of huur een chalet.

Maastricht: shoppen en cultuur

De historische panden, vele boetiekjes en winkeltjes, maken Maastricht tot dé shoppingstad van Zuid-Limburg. Moe van het winkelen? Strijk neer op een van de vele gezellige terrasjes. Langs de Maas, of op één van de beroemde pleinen zoals het Vrijthof. Laat u verrassen door de Bourgondische gastvrijheid en vele restaurantjes. Breng een bezoek aan de historische St. Servaasbasiliek en Onze Lieve Vrouwe basiliek. Snuif cultuur op in het Bonnefantenmuseum. Maak een boottocht over de Maas. De bruisende festivals, evenementen en spraakmakende exposities zorgen ervoor dat er altijd iets te beleven valt. Welkom in Maastricht!

Meer informatie

Omgeving Maastricht

Behalve het historische centrum van Maastricht, kent de omgeving ook veel leuke activiteiten en attracties. Bezoek de grotten, het historische Fort Sint-Pieter of ga wijnproeven in een van de vele wijngaarden!  Bekijk hier beneden een video van wat Maastricht allemaal te  bieden heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=eFQfEcVQXko

Meer informatie