Speeltuin

Camping met speeltuin in Zuid-Limburg

Camping met speeltuin in Zuid-Limburg

Op zoek naar een camping met speeltuin? Camping Oriental in Zuid-Limburg heeft zelfs 2 speeltuinen! Een vooraan de camping, naast het verwarmde binnen- en buitenzwembad en animatiepodium. En een grote speeltuin op het sportveld, waar ook een kabelbaan, voetbalveld, volleybalveld en jeu de boules baan is. Dit veld is ook bijzonder geschikt om te vliegeren. Kortom, kinderen hoeven zich niet te vervelen bij Camping Oriental!

Springkussen

In het hoogseizoen organiseren we een paar keer een zeskamp voor alle leeftijden op het grote sportveld! Dus voor het hele gezin een leuke activiteit.

Oriental treintje

In de schoolvakanties maakt de ‘Oriental Express’ als het goed weer is, 2 keer per week een rondrit over de camping. De kosten bedragen € 0,50 per rit. Vraag bij de receptie na wanneer het treintje precies rijdt.

Camping met speeltuin Limburg

Wat is er nu leuker voor kinderen dan op vakantie gaan naar een rustige kindvriendelijke camping in Zuid Limburg met speeltuin? Welkom bij camping Oriental. Centraal gelegen in het Limburgse heuvellandschap, vlakbij Maastricht en Valkenburg. Behalve de 2 speeltuinen, is er nog veel meer te doen voor kinderen. Volop waterplezier in het binnen- en buitenzwembad, superleuke activiteiten door het professionele animatieteam of leef je uit op het grote sportveld! Daarnaast is er binnen een straal van 15 kilometer van de camping enorm veel te beleven! Pretparken, dierentuinen, musea, (binnen)speeltuinen of sportieve activiteiten, er is voor elk wat wils! En door de centrale ligging van Camping Oriental dicht bij uitvalswegen, bent u er zo!