Camping met voetbalveld en sportvoorzieningen Zuid-Limburg

Camping met sportvoorzieningen Zuid-Limburg

Sportief bezig zijn tijdens de vakantie? Het terrein van Camping Oriental beschikt over een groot sportveld met voetbalveld, volleybalveld, jeu de boules baan en heel veel ruimte. Ideaal voor een actieve vakantie in Limburg!

Voetbalveld

Heerlijk een balletje trappen tijdens de vakantie? Het voetbalveld van Camping Oriental is hier uitermate geschikt voor. Voor jong en oud worden regelmatig voetbalwedstrijden georganiseerd. Een leuke manier om anderen te leren kennen en sportief bezig te zijn!

Volleybalveld

Volleybal of Beachvolleybal spelen? Op het sportveld van de camping is een speciaal volleybalveld.

Jeu de boules baan

Op het sportveld bevindt zich een speciaal aangelegde jeu de boules baan. Wanneer heeft u voor het laatst een balletje gegooid?

Basketbal

Het ruime sportveld aan de rand van de camping leent zich uitstekend voor een potje basketbal.

Vliegeren

Doordat Camping Oriental op een plateau ligt is het de ideale omgeving om te vliegeren. Het grote sportveld biedt hiervoor een prachtige ruimte.

Airtrampoline

Lekker springen op de airtrampoline, op het grote sportveld is dit allemaal mogelijk. 

Outdoor activiteiten binnen 15 km

Kayak, kanovaren, paardrijden, vissen, mountainbiken of grotwandelingen. De centrale ligging van Camping Oriental midden in de Limburgse heuvels én dicht bij uitvalswegen, zorgt voor ontelbaar veel mogelijkheden. De Ardennen en de Eifel zijn vanaf de camping in een mum van tijd te bereiken. Vraag naar de tips en mogelijkheden bij de receptie.