Veelgestelde vragen

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Lees hier onze annuleringsvoorwaarden

Wanneer is Camping Oriental geopend?

In 2021 is de camping geopend vanaf 1 april tot 31 december.

Wanneer is de receptie geopend?

Vanaf 1 september dagelijks van 09:00 tot 16:00 uur, m.u.v. maandag en vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur. 

Wanneer is het zwembad het geopend?

Het zwembad is in het laagseizoen geopend van 9.00 uur -  18.00 uur en in het hoogseizoen van 9.00 -20.00 uur. 

Hoe laat moet ik op de dag van vertrek mijn kampeerplaats verlaten?

Om 11.00 uur dient de kampeerplaats vrij te zijn. Mocht u langer willen blijven, dan kunt u een namiddagtoeslag betalen en kunt u tot 18.00 uur blijven. Dit kan helaas niet altijd, overleg dit daarom eerst met de receptie.

Vanaf hoe laat mag ik op mijn kampeerplaats?

Vanaf 12.00 uur kunt u op uw kampeerplaats terecht.

Kan ik zelf mijn kampeerplek uitzoeken?

Via het online reserveringssysteem op de website kunt u op de plattegrond zelf uw plaatsnummer reserveren. De vrije plaatsen worden aangegeven door een groene pijl. 

Wat is het verschil tussen een standaard- of comfortplaats?

Een comfortplaats, heeft 10 ampère stroom (2.200 Watt), een watertappunt, waterafvoer en een TV aansluiting. 

Een standaardplaats heeft 6 ampère stroom (1.320 Watt). De afmetingen per plaats zijn te bekijken tijdens het online boeken op de website.

Kan ik met mijn camper terecht op Camping Oriental?

Voor campers zijn er speciale camperplaatsen en camper comfortplaatsen aanwezig. Deze camperplaatsen zijn geschikt voor campers zonder vrachtauto rijbewijs. Camper die meer dan 3.500 kg wegen, kunnen helaas niet terecht op onze camping.

Is er wifi aanwezig op de camping?

Op de gehele camping is gratis Wifi aanwezig.

Hier heeft u geen inlogcode voor nodig. Lees hier meer over de Wifi op Camping Oriental.

Zijn honden toegestaan op de camping?

Aangelijnde Honden zijn van harte welkom op Camping Oriental. Lees hier alles over onze speciale faciliteiten voor honden. Er is tevens een speciale hondendouche in toiletgebouw T3, sleutel hiervoor kunt u bij de receptie halen. Let op dat uw hond andere gasten niet tot last mag zijn. Honden moeten op de camping altijd aangelijnd zijn en mogen niet in het toiletgebouw , zwembad , speeltuinen , snackbar en de winkel. Mocht uw hond een ongelukje hebben op de camping, ruimt u het natuurlijk netjes op! Uitlaten wordt natuurlijk buiten de camping gedaan. In de zomer uw hond nooit in een hete tent, camper of caravan achterlaten! Per locatie zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan.

Kan ik gebruik maken van Openbaar Vervoer vanaf de camping?

Direct voor de ingang van de camping ligt een bushalte. Lijn 4 rijdt om het half uur naar Maastricht en Valkenburg aan de Geul. Met een dagkaartje (+/- € 7,10) kunt u vanaf 9.00 uur de hele dag reizen. Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee. Dit dagkaartje is in de bus verkrijgbaar. U kunt ook gebruik maken van uw OV-chipkaart. Met een dagkaartje van (+/- € 9,25) reist u makkelijk naar Aken. Het is niet mogelijk om contant te betalen, u kunt alleen pinnen. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer is er animatie aanwezig?

Bekijk de aanwezigheid van ons animatieteam

Zijn auto’s toegestaan op de camping?

Auto’s zijn toegestaan. Mits u zich aan de snelheid houdt 5 KM ( Dit geldt ook voor fietsers). U mag uw auto alleen op uw eigen kampeerplaats (of bij de door u gehuurde stacaravan of chalet) erbij zetten. Indien u kampeert op het honden- en autovrije veldje, dient u uw auto parkeren in de toegewezen parkeervakken. Mocht u met een tweede auto komen, dan berekenen wij € 3,- per dag. U kunt deze auto parkeren op de parkeerplaats.

Zijn er kosten verbonden aan bezoek of logés op de camping?

Bezoekers betalen een bezoekerstarief van € 3,- per persoon en € 3,- per auto voor een hele dag. Voor € 6,- per persoon per nacht (exclusief toeristenbelasting á € 1,50 per persoon vanaf 6 jaar) kunt u een logé laten overnachten. Meldt uw logé of bezoek altijd van tevoren aan bij de receptie.

Kan ik mijn post op de camping laten bezorgen?

Wanneer u post laat doorsturen, laat dan duidelijk uw naam en locatie vermelden. Post kan bij de receptie worden opgehaald.

Welk moment van de dag is het toegestaan om de camping op en af te rijden met de auto?

De slagboom is geopend van 08:00 tot 22:00 uur. De parkeerplaats voor op de camping is 24 uur geopend. 

Welke voorwaarden hanteert camping Oriental?

Wij hanteren de Recron voorwaarden, zie document voor meer informatie.

Lees hier de Recron voorwaarden 2021

Waar staan er bomen?

Op onze camping is voldoende natuurlijke schaduw te vinden. Wilt u weten waar onze bomen staan bekijk dan ons bomen-plan. Er word onderscheid gemaakt tussen een Boom (volwassen boom) of een Boompje (aangeplante boom, bevat nauwelijks schaduw) 

bomen-plan-2020