Veelgestelde vragen

Wanneer is Camping Oriental geopend?

De camping is open van 10 april tot 27 oktober 2019.
In 2020 is de camping geopend vanaf 9 april tot 25 oktober.

Wanneer is de receptie geopend?

Dagelijks van 9.00 – 20.00 uur. Tijdens de Amstel Gold Race, Hemelvaart en Pinksteren is de receptie tot 22.00 uur open, zodat u ook later kunt aankomen. In het voor- en naseizoen eten wij van 12.00 – 13.00 uur en van 17.00 – 18.00 uur.

Is het zwembad het gehele seizoen geopend?

Het zwembad is geopend vanaf de openingsdatum tot 1 oktober 2019.
In 2019 is het zwembad geopend vanaf 17 april tot 1 oktober 2020.

Hoe laat moet ik op de dag van vertrek mijn kampeerplaats verlaten?

Om 11.00 uur dient de kampeerplaats vrij te zijn.

Vanaf hoe laat mag ik op mijn kampeerplaats?

Vanaf 12.00 uur kunt u op uw kampeerplaats terecht.

Kan ik zelf mijn kampeerplek uitzoeken?

Via het online reserveringssysteem op de website kunt u op de plattegrond zelf uw plaatsnummer reserveren. De vrije plaatsen worden aangegeven door een groene pijl. 

Wat is het verschil tussen een standaard- of comfortplaats?

Een comfortplaats is ruimer, heeft 10 ampère stroom (2.200 Watt), een waterpunt en TV aansluiting. Een standaardplaats heeft 6 ampère stroom (1.320 Watt). De afmetingen per plaats zijn te bekijken tijdens het online boeken.

Kan ik met mijn camper terecht op Camping Oriental?

Voor campers zijn er speciale camperplaatsen en camper comfortplaatsen aanwezig. Deze camperplaatsen zijn geschikt voor campers zonder vrachtauto rijbewijs. Camper die meer dan 3.500 kg wegen, kunnen helaas niet terecht op onze camping.

Hoe laat kan ik in mijn gehuurde stacaravan of chalet?

Vanaf 14.00 uur kunt u terecht in uw stacaravan of chalet. Op de dag van vertrek, dient u voor 11.00 uur de stacaravan of chalet te verlaten. De chalet of stacaravan dient u netjes achter te laten.

Is er beddengoed aanwezig in de stacaravan of chalet?

In stacaravan type A & B is geen beddengoed aanwezig, alleen hoofdkussens. In de chalets (type C & D) is wel beddengoed aanwezig. Bekijk ook de complete inventarislijst van de stacaravans of chalets.

Is er wifi aanwezig op de camping?

Op de gehele camping is Wifi aanwezig. Hiervan kunt u 1 uur per dag gratis gebruik maken. Lees hier meer over de Wifi op Camping Oriental.

Zijn honden toegestaan op de camping?

Honden zijn van harte welkom op Camping Oriental. Lees hier alles over onze speciale faciliteiten voor honden.

Kan ik gebruik maken van Openbaar Vervoer vanaf de camping?

Direct voor de ingang van de camping ligt een bushalte. Lijn 4 rijdt om het half uur naar Maastricht en Valkenburg aan de Geul. Met een dagkaartje (+/- € 7,10) kunt u vanaf 9.00 uur de hele dag reizen. Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee. Dit dagkaartje is in de bus verkrijgbaar. U kunt ook gebruik maken van uw OV-chipkaart. Met een dagkaartje van (+/- € 9,25) reist u makkelijk naar Aken. Het is niet mogelijk om contact te betalen, u kunt alleen pinnen.

Wanneer is er animatie aanwezig?

Bekijk de aanwezigheid van ons animatieteam

Zijn auto’s toegestaan op de camping?

Auto’s zijn toegestaan. U mag uw auto op uw eigen kampeerplaats (of bij de gehuurde stacaravan of chalet) erbij zetten. Indien u kampeert op het honden- en autovrije veldje, kunt u uw auto parkeren in de toegewezen parkeervakken. Mocht u met een tweede auto komen, dan berekenen wij € 3,- per dag. U kunt deze auto parkeren op de parkeerplaats.

Zijn er kosten verbonden aan bezoek of logés op de camping?

Bezoekers betalen een bezoekerstarief van € 3,- per persoon en € 3,- per auto voor een hele dag. Voor € 6,- per persoon per nacht (exclusief toeristenbelasting á € 1,50 per persoon vanaf 6 jaar) kunt u een logé laten overnachten. Meldt uw logé of bezoek altijd van tevoren aan bij de receptie.

Kan ik mijn post op de camping laten bezorgen?

De binnengekomen post kunt u na 14.00 uur ophalen in het postvak tegenover de winkel. Uitgaande post kunt u posten in de rode brievenbus buiten bij de receptie. Deze wordt om 16.30 uur geledigd. Pakketjes kunt u ophalen bij de receptie.