vlog

Corona informatie

26 mei  2020

  • Wanneer u aankomt op de camping, gaat u dan met 1 persoon zich aanmelden bij de receptie!
  • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • De sanitairgebouwen en het zwembad zijn nog gesloten!
  • U kunt wel uw chemisch toilet leegmaken!
  • Alleen als je zelf een toilet hebt kun je komen kamperen, chemisch toilet stortplaatsen zijn wel geopend!
  • Het is niet toegestaan om bezoek te ontvangen tijdens uw verblijf.
  • Houd gepaste afstand van personeel en van andere gasten, dit is ook voor uw eigen veiligheid!
  • Het zwembad, winkel en snackbar zijn nog gesloten. (winkel en snackbar zijn open met hemelvaart en pinksteren)
  • Gebruik van een winkelmandje In de supermarkt is verplicht.
  • Wij proberen de hygiëne in openbare ruimtes beter te waarborgen door extra schoonmaak.

corona.png

Dat is waar we het voor doen!

21 april 2020

Dat is waar we een hele winterperiode van 5 maanden naar toe werken. Het onderhouden, vernieuwen en investeren aan ons bedrijf. We zijn 7 maanden open en in deze tijd moeten we de jaaromzet verdienen om weer de winter erna te kunnen onderhouden, vernieuwen en investeren, en zo gebeurt dat nu al zo’n 55 jaar, we zijn de 2 de generatie die de camping hebben overgenomen van onze ouders. We leven met 3 gezinnen en onze ouders van deze camping. Een echt familiebedrijf dat het campingleven met de paplepel is ingegeven. Waar ik dan de jongste van ben en zelf al meer dan 33 jaar hier werk en mijn broer, zus en zwager nog langer dan ik.

We vinden het leuk om voor onze gasten klaar staan en dat doen we met liefde 24/7 het hele seizoen. Dit is een leefwijze waar we mee zijn opgegroeid dus we weten niet beter en doen het graag.

Maar sinds een paar weken is de wereld totaal veranderd, wij waren net op tijd terug van Oostenrijk, een weekje skieeën, want vakantie zit er in de zomerperiode niet in. Maar we zaten gelukkig niet in het gebied waar veel mensen ziek geworden zijn door het Corona-virus.

Dat is 1 geluk, we zijn gelukkig nog allemaal gezond, zowel wij, onze kinderen, ouders en ons personeel. Wat dat zou helemaal een ramp zijn als er iemand corona heeft hier, dan is de kans groot dat we elkaar aansteken, we houden wel afstand, want we klussen gewoon door. Omdat we helemaal klaar willen zijn voor als we open gaan.

De camping is momenteel gesloten, dit hebben we zelf besloten daar het niet verantwoord is om te kamperen zonder sanitaire voorzieningen. Maar ook in onze omgeving zaten ze niet te wachten op nog meer toeristen die naar Zuid-limburg komen, want de ziekenhuizen zaten overvol. De afgelopen 2 weekenden waren veel wegen hier in het Heuvelland afgesloten waardoor het HEEL “stilletjes” was hier. En dat heeft de Veiligheidsregio goed opgelost.

Maar vanavond gaat er weer een voorlichtingsspeech door Rutten worden gehouden.

Hopelijk komt er beter nieuws, en kunnen we met aanpassingen de toiletgebouwen openen. We zijn het niet gewend dat we niet open zijn, dus dat is nog al een hele omschakeling voor ons. Na de eerste berichten van Rutten zijn we toch wel heel erg geschrokken, duurde even voor dat we alles konden verwerken, we werden overweldigd door mails, telefoontjes etc. iedereen voor Pasen en Amstel Gold Race. Maar gelukkig kregen we van velen van jullie veel lieve en hele positieve berichtjes. En dat is waardoor we erdoor heen komen. Al hebben we nog een lange weg te gaan. Natuurlijk is het triest dat we heel veel annuleringen en omboekingen hebben moeten doen, maar we kunnen er helaas niets anders van maken.

De meeste hebben begrip voor deze situatie, maar helaas niet iedereen, en die 2 die dat niet hadden. Tja zulke reacties die onthoud je. Net zoals de vele gasten die hier vertrekken en zeggen dat we een mooie camping hebben, maar die ene negatieve reactie op zoover die blijft je helaas bij. Maar dat we het niet voor iedereen goed kunnen doen, daar kunnen we me leven. We missen het contact met onze gasten en hopen dat we jullie snel weer mogen verwelkomen op onze camping!

Edith en het hele Team
Camping Oriental

Ons Animatie team gaat weer van start!

Hemelvaart 2020

Ons Animatieteam is met de hemelvaart aanwezig, boek snel op deze website.