Wandelen

Camping Zuid-Limburg wandelen

Heerlijk wandelen in Zuid-Limburg? Vanaf Camping Oriental wandelt u zo de Zuid-Limburgse heuvels in. Holle wegen, riviertjes, watermolens, kastelen en vakwerkhuizen. Ontdek het typisch Zuid-Limburgse landschap al wandelend vanaf Camping Oriental! Bekijk hier alvast uw wandelroute.

Zuid-Limburgse wandelroutes naar o.a. Valkenburg

Vanaf de camping wandelt u in 5 km naar Valkenburg aan de Geul. Voor de meer geoefende wandelaar zijn er langere wandelroutes, variërend van 8 tot 13 km. Er is een speciale toeristische wandelkaart verkrijgbaar bij de receptie. Nog meer wandelen in Zuid-Limburg? Bekijk hier de wandelroutes van VVV Zuid-Limburg.

Wandelvakantie bij Camping Oriental

Midden in de Limburgse heuvels, tussen Maastricht en Valkenburg, vindt u de rustige familiecamping Oriental. De vele faciliteiten op de camping, zoals het binnen- en buitenzwembad, staan garant voor een ontspannen wandelvakantie. Natuurlijk is uw huisdier ook welkom. De kampeerplaatsen op de camping bieden verschillende mogelijkheden. Voor kampeerauto's zijn er speciale verharde camperplekken. Op de gehele camping is Gratis wifi aanwezig. Na uw wandeling kunt u uitgebreid douchen in de verwarmde en moderne sanitaire gebouwen met gratis warm water. Geen eigen caravan, camper of tent? Huur een luxe chalet of stacaravan.

Wandelevenementen Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg vinden er door het jaar heen diverse wandelevenementen plaats. De Limburgse heuvels met haar pittoreske dorpje lenen zich dan ook prima voor een sfeervolle startlocatie. Van Heuvelland 4 Daagse tot Wandel driedaagse en Abdijentocht. Bekijk hier de actuele geplande wandelevenementen in Zuid-Limburg. Door de centrale ligging van Camping Oriental zijn deze evenementen makkelijk te bereiken.

Daarom Camping Oriental:

√ diverse wandelroutes vanaf camping
√ centraal gelegen tussen Valkenburg en Maastricht
√ bushalte voor de camping
√ diverse restaurants op loopafstand
√ schoon en modern sanitair met gratis warm water
√ verwarmd binnen- en buitenzwembad
√ Gratis Wifi