Camping Oriental Wifi

Camping Oriëntal Wifi

NIEUW VANAF SEIZOEN 2020 GRATIS WIFI!

Op het gehele campingterrein van Camping Oriëntal is gratis Wifi aanwezig. Vanaf uw kampeerplaats kunt u makkelijk op het internet. U kunt hier gratis zonder code inloggen op www.wifisite.com 

Camping Zuid-Limburg wifi

Camping Oriëntal is een leuke familiecamping met uitgebreide faciliteiten in Zuid-Limburg. Op elke kampeerplek is wifi aanwezig. Iedere dag zwemplezier in het verwarmde binnen- en buitenzwembad. Ideaal gelegen tussen Maastricht (5 km) en Valkenburg aan de Geul (5 km). Met de bushalte voor de camping bent u zo in hartje centrum.

In de moderne verwarmde sanitairgebouwen met kindersanitair, geniet u van gratis warm water. Er zijn diverse restaurants op loopafstand. In het hoogseizoen zijn er veel leuke animatie activiteiten. Kinderen vermaken zich in een van onze speeltuinen of op het leuke sportveld. Vanaf de camping loop u zo het Limburgse heuvellandshap in. Huisdieren zijn ook van harte welkom. Reserveer nu een kampeerplaats of huur een van onze comfortabele chalets of stacaravans. Tot ziens in Zuid-Limburg!